Coachen (met PaardenKracht)

Je wilt het leven voor je kinderen of voor jezelf een andere vorm geven. Maar hoe?
Dat is spannend. Doorgaan op de oude manier voelt niet meer goed en zorgt voor onrust, stress, verdriet, eenzaamheid en boosheid.
Maar het is spannend, om een nieuw begin te maken.
Ik ondersteun je daarbij en daag je daarin uit, daarbij kan ik paarden inzetten die je een spiegel voorhouden. Je kunt kiezen coaching met of zonder paarden.
Het voordeel van het kiezen van coachen met paarden is dat deze manier van werken het traject aanzienlijk verkort.
Ik ontmoet je graag…

PaardenCoachen?
Als gediplomeerd PaardenCoach en doordat ik met paarden ben opgegroeid maak ik heel gemakkelijk de vertaal slag tussen mens en paard.
Bij Coachen met Paarden vindt er een ontmoeting plaats tussen mens en paard. De inzet van het paard biedt een extra perspectief op vraagstukken doordat paarden instinctief reageren op wat er is in het hier en nu.

Paarden communiceren non-verbaal, met andere woorden met hun houding, gedrag en uitstraling. Zoals ze op andere paarden reageren, reageren ze ook op mensen. Door de paardentaal te kennen, kan de paardencoach de reacties vertalen naar de persoon toe. Dit zorgt voor inzichten bij de persoon, op een zodanige manier dat men snel tot de kern van probleem geraakt.

Waarom Coachen met Paarden?

Heb je last van klachten, spanningen of stress? Zit je niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat je vastloopt? Of loop je vaak tegen dezelfde problemen aan, dan kan coachen met paarden heel verhelderend zijn. Paarden zijn eerlijk en hebben geen dubbele agenda. Ze leven in het hier en nu. Ze maken ons bewust van onze onbewuste patronen die we (vaak achteraf) wel herkennen.

Ben je iemand die snel resultaat wil boeken?
Na 1 sessie maak je al giga sprongen vooruit in je gewenste ontwikkeling

Gemiddelde aantal coachsessie met Paard

een gepest kind, naar weerbaarheid5afspraken
een pester, loslaten ongewenst gedrag2afspraken
een kind wil meer zelfvertrouwen 4afspraken
als volwassenen inzicht krijgen2afspraken
ouder- kind sessie2afspraken
ongewenst puberaal gedrag4afspraken

Je leest het, coachen met Paarden is een kortdurend traject met weinig terug val !!!
( dit is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring)