Loading...
WIE IS CARIN CAMP ?2018-02-20T15:29:46+00:00

Wie is Carin Camp?

Mijn naam is Carin Camp, sinds 2007 fulltime Natuurgeneeskundig Therapeute voor mens en dier & Coach voor Innerlijke groei met Paardenkracht.

Maar wat belangrijker is, wat kan ik voor je betekenen?
Iedereen heeft weleens een pijntje hier of daar. Meestal gaan deze pijntjes na enkele dagen over.
Als deze pijntjes langer aanhouden, wordt dit een vervelende kwestie. Want we willen net zoals iedereen ons elke dag gezond voelen.
Na bezoek aan de huisarts of specialist om achter de oorzaak te komen, kunnen we beslissen voor een reguliere of alternatieve aanpak.

Met magnestiseren en/of homeopatische druppels en/of kruiden help ik mensen om beter te worden.Daarnaast behandel ik ook uiteenlopende klachten bij honden en paarden.

Met Natuurgeneeskunde alleen, kun je soms niet tot de kern doordringen. Coachen met Paarden is hierbij een welkome aanvulling. Het paard spiegelt hierbij het gedrag van de persoon, onaangenaam en/of ongewenst aangeleerd gedrag wordt zichtbaar en kan omgevormd worden naar aangenaam en gewenst gedrag.

Als ontspanning gaan mensen sporten, prima. Mijn ontspanning vind ik bij onze paarden en ook met het werken met creatieve computerprogramma’s waarmee ik allerlei benodigdheden kan ontwerpen, zoals websites, logo’s foldermateriaal enz.