Hooggevoeligheid, HSP bij kinderen en volwassenen

Mijn praktijk wordt steeds meer bezocht door Hooggevoelige mensen. Deze groep mensen leer ik om te gaan met hun eigenschap zodat het ” weer ” leuk wordt om hooggevoelig te zijn en beheersbaar wordt.

Eerst gaan we aan de slag om bewust te worden van de hooggevoeligheid.
Herkenbare situaties worden besproken en daarna komt het aller belangrijkste hoe scherm je je hooggevoeligheid af in situaties die niet oké zijn voor je of situaties die je helemaal leegzuigen/ moe maken.

Daarna ga ik je leren om je af te schermen tegen negatieve energieën.
Doordat ik zelf hooggevoelig ben, weet ik uit levenservaring hoe je je voelt en belangrijker, hoe je snel weer kunt genieten van het leven.

Enkele kenmerken van hooggevoeligheid kunnen zijn;

schrikt snel
is lang onder de indruk van boze woorden of onterechte beschuldigingen
sterk rechtvaardigheids gevoel
heeft snel door hoe een ander zich voelt, blij, verdrietig of ziek
heeft leugens snel door
enz…..

” Al heel lang wist ik dat ik Hooggevoelig oftewel HSP’er ben. Door de jaren heen verergerde mijn vermoeidheid,  uiteindelijk werden de leuke activiteiten een hele opgave. Ergens had ik een, zoals ik het noem, een energie lek. Carin dankzij jouw hulp en adviezen, bruis ik weer van energie, zonder moeilijke toestanden en gedachtes kan ik me afschermen. Ik weet nu hoe ik op mijn manier goed met mijn Hooggevoeligheid kan omgaan en belangrijk, ook kan inzetten.  Jouw tips zijn net zoals je handelwijze krachtig, op een no nonsense basis zo vertrouwt, daar voel ik me bij thuis.
Carin dank je wel, ook namens mijn gezin, we ondernemen nu weer samen fantastische activiteiten.” 

Een vraag of wil je een afspraak maken?