Hooggevoeligheid, HSP bij kinderen en volwassenen

Ontdek een nieuwe weg naar het omarmen van hooggevoeligheid, maak van deze eigenschap een waardevol geschenk voor uzelf of uw kind.
In mijn praktijk ontvang ik steeds meer hooggevoelige individuen die willen leren hoe ze optimaal kunnen profiteren van hun gevoeligheid, zodat het weer een bron van vreugde en controle wordt.

Bij het verkennen van hooggevoeligheid beginnen we met bewustwording.
Samen bespreken we herkenbare situaties en vervolgens richten we ons op het belangrijkste aspect: het leren beschermen van uw hooggevoeligheid in situaties die niet bevorderlijk zijn of die u volledig uitputten.

Daarnaast zal ik u of uw kind, begeleiden bij het leren afschermen tegen negatieve energieën. Dankzij mijn eigen hooggevoeligheid begrijp ik uit eigen ervaring hoe u zich voelt en nog belangrijker, hoe u snel weer kunt genieten van het leven.

In mijn praktijk creëren we een veilige en ondersteunende omgeving, waar u of uw kind de nodige tools en technieken zal leren om uw hooggevoeligheid te beheersen en om te zetten in een kracht. Samen zullen we werken aan het herwinnen van innerlijke balans, veerkracht en levensvreugde.
Als professional op dit gebied ben ik toegewijd aan het begeleiden van hooggevoelige individuen naar een leven vol empowerment en welzijn.
Neem vandaag nog contact met mij op om de eerste stap te zetten op deze inspirerende reis van persoonlijke groei en transformatie.

Enkele kenmerken van hooggevoeligheid kunnen zijn;

schrikt snel
is lang onder de indruk van boze woorden of onterechte beschuldigingen
sterk rechtvaardigheids gevoel
heeft snel door hoe een ander zich voelt, blij, verdrietig of ziek
heeft leugens snel door
enz…..

” Al heel lang wist ik dat ik Hooggevoelig oftewel HSP’er ben. Door de jaren heen verergerde mijn vermoeidheid,  uiteindelijk werden de leuke activiteiten een hele opgave. Ergens had ik een, zoals ik het noem, een energie lek. Carin dankzij jouw hulp en adviezen, bruis ik weer van energie, zonder moeilijke toestanden en gedachtes kan ik me afschermen. Ik weet nu hoe ik op mijn manier goed met mijn Hooggevoeligheid kan omgaan en belangrijk, ook kan inzetten.  Jouw tips zijn net zoals je handelwijze krachtig, op een no nonsense basis zo vertrouwt, daar voel ik me bij thuis.
Carin dank je wel, ook namens mijn gezin, we ondernemen nu weer samen fantastische activiteiten.” 

Een vraag of wil je een afspraak maken?