Reacties

” Meteen toen we binnenkwamen werden we hartelijk ontvangen. We konden gewoon rustig binnenkomen en er stond koffie en thee klaar. Vrij snel konden we al beginnen. Eerste stelde de coaches zich even voor en vertelde ze wat we zouden gaan doen.  Om de beurt stelde we ons voor aan het paard een moesten we een stukje gaan lopen met het paard. Toen we dat gedaan hadden moesten we een voorwerp pakken en dat ergens in de bak leggen. Dat moest onze droom voorstellen. Een voor een gingen we ieders droom af met het paard. We vertelde wat onze droom was en daar reageerde het paard op. Persoonlijk vond ik het heel confronterend, omdat het paard niet naar mijn droom toe wilde. Ik heb er wel dingen van geleerd. Ik weet nu dat het geen makkelijke weg is, maar dat ik er wel kan komen als ik hulp ga accepteren en in mezelf ga geloven.  Het was een bijzondere ervaring waar ik positieve inzichten door heb gekregen. Kortom, het was een zeer mooie, maar ook een erg leerzame dag. ”

” Carin, het coachen van ons Team heeft zoveel positieve zaken gebracht. Woorden schieten tekort om mijn enthousiasme te verwoorden. Graag wil ik een keertje een kopje koffie met je drinken onze dank uit te spreken. ”

“Ongelofelijk zoals jij het gedrag van het paard kunt vertalen naar onze gedragingen op de werkvloer. Geweldig…”

Een mooi reactie, Coachen met Paarden door Carin Camp.
Het was een fantastische avond.
Coaching met PaardenKracht met de combinatie E.E.N. Therapie is een hele mooie combinatie.
Een hele mooie spiegel en inzichten en de paardencoaching werkt 3 maanden door!!
Het was eigenlijk een demonstratie, maar Gerben (paard) en Carin gingen meteen de diepte in. Het paard maakte meteen contact met deelnemers. Hele mooie combi: Carin en de paarden.

Team coachen

Team coachen in de manege bij de familie Klauwers in Leveroy.

Verschillende opdrachten werden uitgevoerd waardoor snel duidelijk werd, waar de aandachtspunten lagen en waaraan gewerkt konden worden.

Tijdens de evaluatie kwamen kreten naar voren als;
– “dacht dat dit een zweverig gebeuren zou worden, maar zoals Carin Camp ons begeleid heeft tijdens het coachen is puur natuur, direct to the point en snel tot de kern doordringen”
–  “we maakten zo snel progressie, meer dan we ooit gehoopt hadden”
–  “verbazingwekkend hoe een paard je gedrag kan spiegelen”

Wil je nog meer reacties op mijn blog lezen?  Klik hier….

Een vraag of wil je een afspraak maken?