Hallo! Ik ben Gerben, coachpaard, en ik heb een indrukwekkend verhaal voor je over iemand die vastbesloten was om haar leven op het werk in eigen hand te nemen. Laten we haar Gaby noemen.
Gaby voelde zich vaak overweldigd door haar collega’s en had moeite om nee te zeggen.

We, ik  (Gerben, het coachpaard) en Gaby gingen aan de slag, het was de bedoeling dat we een uitgezet parcour met pionnen samen gingen lopen. Nou dat was makkelijk, want ik liet Gaby alle hoeken van de bak zien en ging tussendoor nog lekker gras eten.
Voor mij was het een feest, net zoals voor de collega’s van Gaby.

Na een constructief gesprek met Carin, zag ik (Gerben) hoe Gaby straalde terwijl ze met zelfvertrouwen het parcours voltooide. Ze had geleerd hoe ze haar assertiviteit kon tonen zonder haar vriendelijkheid te verliezen.

Wil jij ook die verandering ervaren?
Boek dan nu een coachsessie en ontdek hoe ik, Gerben, jou kan helpen om je kracht te vinden en je grenzen te bewaken.
Meer inspiratie vind je op https://carincamp.nl/blog/.