PTSS / Trauma

Ontdek de transformerende kracht van paardencoaching bij het omgaan met PTSS en trauma.
Met mijn professionele expertise en diepgaande kennis op het gebied van paardencoaching ben ik jouw gids naar herstel en veerkracht.

Wist je dat paardencoaching aantoonbaar effectief is bij het ondersteunen van mensen met PTSS en trauma? Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de aanwezigheid van paarden een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel en kan helpen bij het verminderen van angst en stress. De interactie met paarden biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je kunt werken aan het herstel van vertrouwen, het reguleren van emoties en het versterken van veerkracht.

Als ervaren paardencoach begrijp ik de complexe dynamiek tussen mens en paard en ben ik in staat om een sensitieve en therapeutische omgeving te creëren. Samen zullen we op maat gemaakte oefeningen en interacties met het paard gebruiken om jou te helpen bij het verwerken van trauma, het opbouwen van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van gezonde mindset.

Of je nu recentelijk een trauma hebt meegemaakt of al langere tijd worstelt met PTSS, paardencoaching kan een waardevolle aanvulling zijn op jouw herstelproces. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe paardencoaching jou kan helpen om de weg naar veerkracht en welzijn te bewandelen.”

Een vraag of wil je een afspraak maken?