Kanjer-training

Kanjer-training: Empowerment voor kinderen en jongeren van 4 tot 17 jaar

Kanjer-training is dé oplossing voor kinderen en jongeren die worstelen met sociale interacties, of het nu gaat om hun leeftijdsgenoten in de klas of hun ouders. Wij geloven in de potentie van elk kind om een Kanjer te zijn, maar begrijpen dat dit gedrag niet altijd vanzelfsprekend is. Onze training is ontworpen om sociaal vaardig gedrag te stimuleren en sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting en teruggetrokken gedrag te voorkomen of te verminderen.

Onze innovatieve Kanjer-training helpt kinderen om kritisch naar hun eigen gedrag te kijken en alternatieve gedragspatronen aan te nemen wanneer dat nodig is. Een uniek element van ons programma is de betrokkenheid van paarden, die fungeren als spiegel voor het gedrag van de deelnemers. Via diverse oefeningen leren kinderen waardevolle tools om hun sociale vaardigheden te verbeteren en het plezier in het leven te hervinden.

De Kanjer-training is een op maat gemaakt individueel traject waarbij het gezin en de school centraal staan. Gedurende vier sessies van ongeveer een uur combineren we effectieve paardencoaching met gerichte opdrachten uit een werkboekje.

Nieuwsgierig naar de praktische toepassing van de training?
Bekijk onze informatieve filmpjes voor een voorproefje van de oefeningen buiten de paardenomgeving.

Ontdek de effectiviteit van onze Kanjer-training, waarbij weinig terugval naar oude gewoontes voorkomt op basis van bewezen resultaten uit het verleden. Bovendien bieden veel zorgverzekeraars gedeeltelijke vergoedingen aan, afhankelijk van je verzekeringspakket.”

Een vraag of wil je een afspraak maken?