Een moeilijke jeugd, verlies van een van de ouders, omgeving die zich met de opvoeding bemoeit. Vaak te horen krijgt dat je toch niks kunt…. dan word het wel erg moeilijk om over te lopen van zelfvertrouwen.In het huidige tijdperk constant in je gedachtes te zitten: “kan ik dit wel, gaat toch niet lukken, wordt toch niks..” Dit zijn geen gedachtes waar je vrolijk van wordt.Laat staan dat je overloopt van zelfvertrouwen.

Dan ga je met Gerben aan de slag. Zolang je in het gevoel blijft, loopt Gerben. Zodra je in het denken schiet, staat Gerben stil. Een gerust gevoel, terug komen in je gevoel, weg met de negatieve gedachtes en Gerben blijft in beweging. Dat wil zeggen je komt zelf in beweging en neem het heft in eigen handen. Het gevoel dat je voelt, heet zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen voel je als je je veilig voelt, rustig bent en niet in je negatieve gedachtes schiet.
Zelfvertrouwen, overzicht in situaties, situaties die je zelf niet in de hand hebt, situaties die je eerst akelig vond en dacht dat je deze niet aan kon. Zelfvertrouwen, je sterk voelen, dat je rustig blijft van binnen, schouders omhoog en blik naar voren.
WIE DOET JE WAT….

Zo verliep de sessie met Gerben vandaag.
Mooi om het groei proces van de cliënt te zien, een glimlach van oor tot oor, genieten……..