Samen met Margreet Noordanus mochten we een team projectleiders van de gemeente Eindhoven coachen.
We gingen daarvoor naar de manege Meulendijks in Geldrop, waar we gebruik mochten maken van hun paarden. Een mooie locatie, een leuke groep mensen, projectleiders met ieder eigen kwaliteiten in hun vakgebied.
Het coachen met Paarden heeft vele een goed inzicht in hun eigen functioneren in de groep en hun leiding gevende kwaliteiten ten opzichten van de mensen die ze aansturen, gegeven.

We hebben leuke reactie hierop gekregen;

“Hallo Margreet en Carin, wat was het een schot in de roos. Ik krijg niks anders te horen dan complimenten voor het schitterende idee om met de afdeling voor paardencoaching te gaan. Unaniem zijn ze enthousiast voor zover ik mijn collega’s gesproken heb. Ik vond het best wel spannend omdat ik geen idee had hoe mijn collega’s het zouden ervaren, maar net als ik dat was, zijn ook zij enthousiast. Het is inmiddels woensdag en nog steeds zie ik hier en daar weer een terugblik door middel van de foto’s. In een woord: super! Het kan niet anders dan dat het voor jullie trainers ook een goed moment geweest moet zijn. met een hartelijke groet …”